Kepta žuvis tešloje

Perskaitytas kartų: 2698

Ingredientai

:

virta žuvis (500 g)

druska

actas

svogūnas (1 vnt.)

miltai (2 stiklinės)

margarinas (4 šaukštai)

pienas (1 stiklinė)

kepimo milteliai (2 šaukšteliai)

Gaminimas

:

Tešlai miltai sumaišomi su kepimo milteliais, sudedamas sutrupintas margarinas, druskos ir, supylus pieną, suminkoma tešla. Tešla iškočiojama 1 cm storumo lakštu, pusė tešlos padengiama suplėšyta bei actu pašlakstyta žuvimi, pabarstoma supjaustytu svogūnu ir uždengiama antra lakšto dalimi. Supjaustomi nedideli blyneliai, jų kraštai užspaudžiami, o jų subadomas . Blyneliai dedami ant aliejumi pateptos kepimo skardos. Kepama 185 laipsnių temperatūroje, kol apskrunda. Gali būti patiekiami šalti, kaip užkandis, arba šilti su garnyru, kaip karštas patiekalas. Skanaus.

Įvertink:
4/5 (balsavo: 1)