Kepta žuvis su sūriu

Perskaitytas kartų: 2727

Kepta žuvis su sūriu

Ingredientai

:

žuvies filė (1 kg)

fermentinis sūris (100 g)

tirpintas sviestas (2,5 šaukšto)

svogūnai (3 vnt)

citrinos (1/2 vnt)

aliejus (1/2 stiklinės)

kiaušiniai (1 vnt)

miltai (apvoliojimui)

džiūvėsėliai (apvoliojimui)

druska ir pipirai

Gaminimas

:

Žuvies filė apšlakstyti citrinos sultimis, apvolioti miltuose, išplaktame kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir aliejuje.
Supjaustytus svogūnus su sviestu, pagardinti prieskoniais, įberti druskos.
Žuvį dėti į puodą, užpilti sviesto ir truputį pakaitinti.
Patiekti pusdubenyje, apdėliojus svogūnais ir apibarsčius tarkuotu fermentiniu sūriu.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)