Kepta lydeka

Perskaitytas kartų: 3256

Ingredientai

:

lydeka (1 kg.)

druska (1 šaukštas)

svogūnas (1 vnt.)

citrinos sultys (2 šaukštai)

karis (žiupsnelis)

ciberžolė (žiupsnelis)

lauro lapelai (žiupsnelis)

juodieji pipirai (žiupsnelis)

žalios petražolės (šakelė)

aliejus (50 g.)

Gaminimas

:

Lydeką išvalyti, žvynus palikti, gerai išplauti. Kaupiną šaukštelį sumaišyti su žiupsneliu kiekvienos rūšies prieskonių, 2 šaukštais citrinos sulčių, smulkintu svogūnu. Mišinį sukrėsti į lydekos vidų, įdėti petražolę. Likusia ištrinti lydekos paviršių, aptepti aliejumi. Kepti orkaitėje, ar krosnyje 30 - 45 min..

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)