Kepta lašiša su agurkais ir avokadais

Perskaitytas kartų: 3441

Kepta lašiša su agurkais ir avokadais

Ingredientai

:

lašišos filė (1 kg.)

alyvuogių aliejus (4 šaukštai)

prieskoninės žolelės (1 šaukštas)

laimų sultys (2 šaukštai)

cukrus (2 šaukštai)

čili (2 vnt.)

avokadas (1 vnt.)

agurkas (1 vnt.)

svogūnų laiškai (20 g.)

Gaminimas

:

Lašišos filė supjaustome į 8 gabalėlius, sudedame į kepimo formą, patepame alyvuogių aliejuje ir pagardiname prieskoninėmis žolelėmis, prispausdami jas prie lašišos. Kepame 200C laipsnių karštumo orkaitėje apie 10 min. Čilius išvalome ir smulkiai supjaustome. Avokadą nulupame, perpjauname per pusę, išimame kauliuką ir smulkiai supjaustome. Agurką ir svogūnų laiškus smulkiai supjaustome. Laimų sultis maišome su , kol jis ištirps ir sudedame į čilius. Sumaišome avokadą, agurką ir svogūnų laiškus, supilame laimų ir išmaišome. Lašišą tiekiame karštą arba šaltą su avokadu, agurkų ir svogūnų laiškų padažu.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)