Kepsnys - kalėdinė eglutė

Perskaitytas kartų: 3394

Ingredientai

:

kiaulienos faršas (1 kg)

morkos (1 vnt.)

česnakai (3 skiltelės)

marinuoti pievagribiai (100 g)

kiaušiniai (2 vnt.)

bemielės sluoksniota tešla (1 pakelis)

prieskoniai

džiūvesėliai (4 šaukštai)

Gaminimas

:

Į faršą beriame prieskonius, išspaudžiame česnako skilteles, sutarkuojame morką, įmušame kiaušinius, dedame smulkiai pjaustytus marinuotus pievagrybius, beriame džiūvesėlius. paruošto faršo formuojame eglutę. Kepame orkaitėje apie valandą. keptą eglutę išimame iš , palaukiame kol šiek tiek atauš. Tada pailgais kvadratais pjaustome bemielę sluoksniotą tešlą ir tais gabaliukais apdedame iškeptą faršą, susmaigstome smaigtukais, kad tešla laikytusi. Ir vėl pašauname į orkaitę, kepame apie 30-40 min. Papuošti galimai įvairiom arba vaisiais.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)