Kepsniukai marinuoti austrių padaže

Perskaitytas kartų: 4502

Ingredientai

:

kiaulienos nugarinės griežinėliai (4 vnt.)

majonezas (8 šaukštai)

kečupas (4 šaukštai)

fermentinis sūris (200 g)

morkos (2 vnt.)

svogūnai (2 vnt.)

kiaušiniai (2 vnt.)

austrių padažas (marinatui)

džiūvėsėliai

aliejaus (kepimui)

pipirai (pagal skonį)

druska (pagal skonį)

Gaminimas

:

Nugarinę , aptepti austrių padažu ir valandą pamarinuoti. Morkas sutarkuoti ir susmulkinti svogūnus. Viską pakepinti su aliejumi ir ataušinti. Kiaušinius išplakti su druska ir pipirais. Vieną kepsnio pusę aptepti plakiniu ir pabarstyti džiūvėsėliais, skardą ištepti aliejumi, dėti kepsnius į skardą džiūvėsėliais pabarstyta puse. Ant viršaus ištepti majonezu, kečupu, dėti sluoksnį daržovių, pabarstyti sūriu. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 30-40 min.

Įvertink:
3/5 (balsavo: 2)