Kepsniukai marinuoti austrių padaže

Perskaitytas kartų: 4403

Ingredientai

:

kiaulienos nugarinės griežinėliai (4 vnt.)

majonezas (8 šaukštai)

kečupas (4 šaukštai)

fermentinis sūris (200 g)

morkos (2 vnt.)

svogūnai (2 vnt.)

kiaušiniai (2 vnt.)

austrių padažas (marinatui)

džiūvėsėliai

aliejaus (kepimui)

pipirai (pagal skonį)

druska (pagal skonį)

Gaminimas

:

Nugarinę išmušti, aptepti austrių padažu ir valandą pamarinuoti. Morkas sutarkuoti ir susmulkinti svogūnus. Viską pakepinti su aliejumi ir ataušinti. Kiaušinius išplakti su druska ir pipirais. Vieną kepsnio pusę aptepti plakiniu ir džiūvėsėliais, ištepti aliejumi, dėti kepsnius į džiūvėsėliais pabarstyta puse. Ant viršaus ištepti majonezu, kečupu, dėti sluoksnį daržovių, sūriu. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 30-40 min. Skanaus!

Įvertink:
3/5 (balsavo: 2)