Kepsniukai marinuoti austrių padaže

Perskaitytas kartų: 4045

Ingredientai

:

kiaulienos nugarinės griežinėliai (4 vnt.)

majonezas (8 šaukštai)

kečupas (4 šaukštai)

fermentinis sūris (200 g)

morkos (2 vnt.)

svogūnai (2 vnt.)

kiaušiniai (2 vnt.)

austrių padažas (marinatui)

džiūvėsėliai

aliejaus (kepimui)

pipirai (pagal skonį)

druska (pagal skonį)

Gaminimas

:

Nugarinę išmušti, aptepti austrių padažu ir valandą pamarinuoti. Morkas sutarkuoti ir svogūnus. Viską pakepinti su aliejumi ir ataušinti. Kiaušinius išplakti su druska ir pipirais. Vieną kepsnio pusę aptepti plakiniu ir pabarstyti džiūvėsėliais, ištepti aliejumi, dėti kepsnius į džiūvėsėliais pabarstyta puse. Ant viršaus ištepti , kečupu, dėti sluoksnį daržovių, pabarstyti sūriu. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 30-40 min. Skanaus!

Įvertink:
3/5 (balsavo: 2)