Kepsniukai marinuoti austrių padaže

Perskaitytas kartų: 4189

Ingredientai

:

kiaulienos nugarinės griežinėliai (4 vnt.)

majonezas (8 šaukštai)

kečupas (4 šaukštai)

fermentinis sūris (200 g)

morkos (2 vnt.)

svogūnai (2 vnt.)

kiaušiniai (2 vnt.)

austrių padažas (marinatui)

džiūvėsėliai

aliejaus (kepimui)

pipirai (pagal skonį)

druska (pagal skonį)

Gaminimas

:

Nugarinę išmušti, austrių padažu ir valandą pamarinuoti. Morkas sutarkuoti ir susmulkinti svogūnus. Viską pakepinti su aliejumi ir ataušinti. Kiaušinius išplakti su druska ir pipirais. Vieną kepsnio pusę plakiniu ir pabarstyti džiūvėsėliais, ištepti aliejumi, dėti į džiūvėsėliais pabarstyta puse. Ant viršaus ištepti majonezu, , dėti sluoksnį daržovių, pabarstyti sūriu. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 30-40 min. Skanaus!

Įvertink:
3/5 (balsavo: 2)