Kepsneliai ,,Viščiukų maištas''

Perskaitytas kartų: 2554

Ingredientai

:

broilerių viščiukai (2 vnt.)

Kotanyi ,,Paukštienos marinatas'' (1 pakuotė)

aliejus (1/2 stiklinės)

citrina (1 vnt.)

actas (3 šaukštai)

Kotanyi ,,Mėsą minkštinanti druska'' (1 šaukštas)

Kotanyi paukštienos ant grotelių prieskoniai (1 pakuotė)

sezamo sėklos (1 pakuotė)

Gaminimas

:

Viščiukus susmulkinti. Aliejų, actą, sultis ir paukštienos marinato išmaišyti ir gauta mase ištrinti vištienos gabaliukus. Palikti marinuotis per naktį. kepimą suberti paukštienos ant grotelių , sezamų sėklas, bei šaukštą mėsą minkštinančios druskos, gerai išmaišyti . Kepti 180l. karščio orkaitėje apie 45 min. ant grotelių, arba skardoje. Tinka valgyti su česnakinėmis morkų salotomis ir bulvių koše.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)