Kepsneliai su persikų ir sūrio plutele

Perskaitytas kartų: 3391

Ingredientai

:

kiaulienos nugarinė su kaulu (500 g.)

bazilikas

Barbeq prieskoniai (keli šaukštai)

mairūnas

Vorčesterio padažas (keli šaukštai)

trakuotas fermentinis sūris (300 g)

grietinėlė (50 ml)

konservuoti persikai (300 g)

Gaminimas

:

Kiaulieną supjaustome, sukapojame į maždaug pusė centimetro storio su padažu sumaišome ir įtriname . Pastovėjus keletai minučių, galima kepti gerai įkaitintame aliejuje. Iš visų pusių gražiai apkepame ir dedame į kepimo indą, skirtą kepti oraitėje. Supjaustome persikus kubeliais sumaišome su tarkuotu sūriu ir grietinėle. Visu tuo aptepame ir dedame į 180 0C orkaitę ir kepame maždaug 15 minučių, kol gražiai išsilydo . Skanaus :)

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)