Kepsneliai su persikų ir sūrio plutele

Perskaitytas kartų: 3567

Ingredientai

:

kiaulienos nugarinė su kaulu (500 g.)

bazilikas

Barbeq prieskoniai (keli šaukštai)

mairūnas

Vorčesterio padažas (keli šaukštai)

trakuotas fermentinis sūris (300 g)

grietinėlė (50 ml)

konservuoti persikai (300 g)

Gaminimas

:

Kiaulieną supjaustome, sukapojame į pusė centimetro storio kepsniukus Prieskonius su padažu sumaišome ir įtriname kepsniukus. Pastovėjus keletai minučių, galima kepti gerai įkaitintame aliejuje. Iš visų pusių apkepame ir dedame į kepimo indą, skirtą kepti oraitėje. Supjaustome persikus kubeliais sumaišome su sūriu ir grietinėle. Visu tuo aptepame kepsniukus ir dedame į 180 0C orkaitę ir kepame 15 minučių, kol išsilydo sūris. Skanaus :)

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)