Kepsneliai iš paukštienos faršo

Perskaitytas kartų: 3176

Ingredientai

:

riebesnis paukštienos faršas (500 g)

virti ryžiai (1 stiklinė)

kiaušiniai (1 vnt)

didokos morkos (2 vnt)

džiuvėsėliai (3 šaukštai)

džiovintas raudonėlis (1/2 šaukštelio)

paukštienos prieskoniai (1/2 šaukštelio)

pipirai ir druska (pagal skonį)

džiuvėsėliai (apvoliojimui)

Gaminimas

:

Faršą (naudojau antienos faršą) sumaišome su kiaušiniu, džiuvėsėliais, tarkuotom morkom ir ryžiais. Skaniname raudonėliu, prieskoniais, druska ir pipirais. Išminkome, darome formą kaip paplotelių, juos džiuvėseliuose ir kepame keptuvėje iš abiejų pusių. Tiekiame su daržovėmis ir koše. Skanau!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)