Kepsneliai iš paukštienos faršo

Perskaitytas kartų: 3314

Ingredientai

:

riebesnis paukštienos faršas (500 g)

virti ryžiai (1 stiklinė)

kiaušiniai (1 vnt)

didokos morkos (2 vnt)

džiuvėsėliai (3 šaukštai)

džiovintas raudonėlis (1/2 šaukštelio)

paukštienos prieskoniai (1/2 šaukštelio)

pipirai ir druska (pagal skonį)

džiuvėsėliai (apvoliojimui)

Gaminimas

:

Faršą (naudojau antienos faršą) sumaišome su kiaušiniu, džiuvėsėliais, tarkuotom morkom ir . Skaniname raudonėliu, prieskoniais, druska ir pipirais. Išminkome, darome formą kaip , voliojame juos džiuvėseliuose ir kepame keptuvėje iš abiejų pusių. Tiekiame su daržovėmis ir bulvių koše. Skanau!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)