Kelmukas

Perskaitytas kartų: 4731

Ingredientai

:

kiaulienos šonkauliukai (1 juosta)

kiaulienos faršas (800 g)

česnakas (4 skilteles)

švieži pievagrybiai (100 g)

svogūnas (1 vnt.)

morka (1 vnt.)

prieskoniai

marinuoti pievargrybiai

maži pomidoriukai

sviestas (50 g)

druska

pipirai

vegeta

svogūno laiškai

ridikėliai

krapai

salotos

Gaminimas

:

Šonkauliukus įtrinkite druska,pipirais, kapotais česnakais ir palikite keletai valndų pasimarinuotį. Paruoškite įdarą:f aršą paprieskoniuokite ir pakepintus tarpusavyje pievagrybius, svogūnus ir tarkuotą morką. Dėkite sviesto ir masę gerai išmaišykite. Iš šonkauliukų padarykite cilindrą ir faršo įdarą.Pašaukite į valandai laiko,temperatūroje 180 laipsnių.Kai kelmas iškeps ir papuoškite daržovėmis.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)