Karpių, pomidorų ir svogūnų keptinis

Perskaitytas kartų: 2523

Karpių, pomidorų ir svogūnų keptinis

Ingredientai

:

karpis (2 kg)

sausas baltas vynas (150 ml)

fermentinis sūris (50 g)

alyvuogių aliejus (300 ml)

sviestas (60 g)

pomidorai (3 vnt.)

svogūnas (2 vnt.)

česnakai (3 skilt.)

garstyčių grūdeliai

malti pipirai (pagal skonį)

druska (pagal skonį)

Gaminimas

:

Karpius išdarynėkite ir supjaustykite stambiais gabalais.Juos pasūdykite, pipirais ir iškepkite su . Gabalėlius į troškintuvą. Aliejuje, kuriame kepė žuvys, pakepinkite griežinėliais supjaustytus svogūnus ir sutrintus česnakus. Kai svogūnai pagels, berkite garstyčias, nuluptus ir supjaustytus pomidorus. Troškinkite, kol jie ištiš. Tada pilkite vyną, išmaišykite ir viską krėskite į troškintuvą su karpiais. Viršų sūriu, apdėliokite sviestu ir apkepkite vidutinio karštumo orkaitėje.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)