Karpis su apelsinais

Ingredientai
:
karpis (300 g)
geltonoji saldžioji paprika (1 vnt)
svogūnai (3 vnt)
laurų lapeliai
alyvų aliejus (2 šaukštai)
pomidorai (3 vnt)
druska
pipirai
apelsinai (3 vnt)
kaparėliai (20 g)
cukrus
"Tabasco" padažas
kalendros
Gaminimas
:Svogūnus nulupti, paprikas nuplauti, supjaustyti juostelėmis ir kartu su lapeliu pakepinti įkaitintame aliejuje. Žuvies gabaliukus nuplauti, nusausinti. Pomidorus supjaustyti gabaliukais. Viską pasūdyti,
pipirais. Ant paprikų sudėti pomidorus ir žuvį. Supilti spaustas vieno apelsino sultis ir užvirinti. Uždengus troškinti 15 min. Žuvį išgriebti, sudėti 2 apelsinų gabaliukus, kaparėlius. Pagardinti cukrumi, kalendromis, padažu. Patiekti prie žuvies.
|
Recepto kategorijos:
Karštieji patiekalai
- Žuvies ir jūros gėrybių patiekalai
|
Troškinimas
|
Pikantiški patiekalai
|
Žuvis, jūros gėrybės
- Karpis
|
Daržovės
- Svogūnai
|
Daržovės
- Pomidorai
|
Vaisiai, uogos
- Apelsinai
|
|

Komentarai:
Komentarų dar nėra.