Karališkas kepsnys

Perskaitytas kartų: 4454

Ingredientai

:

jautienos pjausniai (2 vnt.)

čiobrelių šakelė (1 vnt.)

druska (truputis)

citrinpipiriai

imbieras (truputis)

kvietiniai miltai (3 šaukštai)

kiaušiniai (1 vnt.)

avižiniai dribsniai (2 šaukštai)

alyvuogių aliejus (20 g.)

fermentinis sūris (100 g.)

majonezas (50 g.)

pomidorų padažas (30 g.)

Gaminimas

:

Jautienos pjausnius išmuškite ir pabarstykite citrininiais pipirais, imbieru, čiobrelio lapeliais ir druska. Susukite į volelį ir dėkite į plastikinį maišelį. Paliekame valandai. Avižinius dribsnius paskrudinam ant keptuvės. Išplakam kiaušinį. Išmuštą kepsnį miltuose, po to kiaušinyje ir dribsniuose. Kepame ant alyvuogių aliejaus iš abiejų pusių. Sūrį , sumaišome su majonezu ir pomidorų padažu. Visą masę uždedam ant kepsnių ir dedam į orkaitę 10 min.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)