Karališkas kepsnys

Perskaitytas kartų: 4208

Ingredientai

:

jautienos pjausniai (2 vnt.)

čiobrelių šakelė (1 vnt.)

druska (truputis)

citrinpipiriai

imbieras (truputis)

kvietiniai miltai (3 šaukštai)

kiaušiniai (1 vnt.)

avižiniai dribsniai (2 šaukštai)

alyvuogių aliejus (20 g.)

fermentinis sūris (100 g.)

majonezas (50 g.)

pomidorų padažas (30 g.)

Gaminimas

:

Jautienos pjausnius išmuškite ir pabarstykite pipirais, imbieru, čiobrelio lapeliais ir druska. Susukite į volelį ir dėkite į plastikinį maišelį. Paliekame valandai. Avižinius dribsnius paskrudinam ant keptuvės. Išplakam . Išmuštą kepsnį pavoliojam miltuose, po to kiaušinyje ir dribsniuose. Kepame ant alyvuogių aliejaus iš pusių. Sūrį sutarkuojame, sumaišome su majonezu ir pomidorų padažu. Visą masę uždedam ant kepsnių ir dedam į įkaitintą orkaitę 10 min.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)