Kalafijorų ir faršo apkepėlė

Perskaitytas kartų: 5951

Ingredientai

:

žiedinis kopūstas

kiaulienos faršas (300 g)

fermentinis sūris (gabalėlis)

česnakas

druska

pipirai

padažui:

sviestas (1,5 v. š.)

miltai (2 - 3 v. š.)

druska

pipirai

Gaminimas

:

Žiedinį kopūstą apvirti pasūdytame vandenyje. pakepinti su česnaku bei druska ir . Puodelyje išlydyti sviestą, supilti miltus ir šluotele viską maišyti, o kai apkeps, palaipsniui supilti pieną. Kai pienas užvirs, pagardinti druska ir . Į padažą įmaišyti tarkuotą sūrį. Į kepimo formą sudėti kalafijorus, užkloti faršo sluoksnį ir apipilti padažu. Kepti , kol gražiai apskrus. Skanaus!

Įvertink:
3/5 (balsavo: 2)