Jautienos troškinys su slyvomis

Perskaitytas kartų: 2571

Ingredientai

:

jautienos faršas (600 g)

svogūnas (2 vnt.)

kiaušinis (1 vnt.)

krakmolas (3 šaukštai)

džiovintos slyvos (150 g)

druska

aliejus kepimui

pomidorų pasta (keli šaukštai)

čili pipirai

pipirai

Gaminimas

:

Į faršą muškite kiaušinį, druską, pipirus, krakmolą ir gerai formuokite vieno kąsnio kotletukus. Nulupkite svogūnus. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, ant stiprios ugnies pakepinkite paruoštus kotletukus, su pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, šiek tiek vandens, uždenkite, sumažinkite ugnį ir ant silpno kaitrumo viryklės troškinkite apie 30–40 min. Tada su džiovintas slyvas, prieskonius ir dar troškinkite.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)