Jautienos troškinys su slyvomis

Perskaitytas kartų: 1359

Ingredientai

:

jautienos faršas (600 g)

svogūnas (2 vnt.)

kiaušinis (1 vnt.)

krakmolas (3 šaukštai)

džiovintos slyvos (150 g)

druska

aliejus kepimui

pomidorų pasta (keli šaukštai)

čili pipirai

pipirai

Gaminimas

:

Į faršą muškite kiaušinį, berkite druską, pipirus, krakmolą ir gerai išmaišę formuokite vieno kąsnio kotletukus. Nulupkite svogūnus. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, ant stiprios ugnies paruoštus kotletukus, pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, įpilkite tiek vandens, uždenkite, sumažinkite ugnį ir ant silpno kaitrumo viryklės troškinkite apie 30–40 min. Tada džiovintas slyvas, prieskonius ir dar troškinkite.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)