Jautienos muštiniai su pievagrybiais

Perskaitytas kartų: 2425

Jautienos muštiniai su pievagrybiais

Ingredientai

:

Jautiena (400 g)

sviestas (2 šaukštai)

aliejus (2 šaukštai)

miltai (2 šaukštai)

pievagrybiai (5 vnt.)

svogūnas (1 vnt.)

sultinio kubelis (1 vnt.)

pipirai

Gaminimas

:

Sultinio kubelį ištirpinti 500 ml karšto . Mėsą padalyti į 4 riekes ir plonai išmušti, apibarstyti pipirais ir miltais. Pašildyti sviestą ir aliejų. Muštinius apkepti iš iki . Svogūną ir pievagrybius supjaustyti riekėmis. Suberti prie mėsos. Suberti prie mėsos ir pakepinti. Viską užpilti sultiniu ir troškinti ant mažos ugnies apie 50 - 60 minučių.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)