Jautienos muštiniai su pievagrybiais

Perskaitytas kartų: 2337

Jautienos muštiniai su pievagrybiais

Ingredientai

:

Jautiena (400 g)

sviestas (2 šaukštai)

aliejus (2 šaukštai)

miltai (2 šaukštai)

pievagrybiai (5 vnt.)

svogūnas (1 vnt.)

sultinio kubelis (1 vnt.)

pipirai

Gaminimas

:

Sultinio kubelį ištirpinti 500 ml karšto . padalyti į 4 riekes ir plonai išmušti, apibarstyti pipirais ir miltais. Pašildyti sviestą ir aliejų. Muštinius iš abiejų pusių iki rusvumo. Svogūną ir pievagrybius supjaustyti riekėmis. Suberti prie mėsos. Suberti prie mėsos ir pakepinti. Viską užpilti sultiniu ir troškinti ant mažos ugnies apie 50 - 60 minučių.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)