Jautienos liežuvis su karštu krienų padažu

Perskaitytas kartų: 8759

Jautienos liežuvis su karštu krienų padažu

Ingredientai

:

jautienos liežuvis (0,5 kg)

vanduo (0,5 stiklinės)

kvapieji pipirai

lauro lapai

actas (1 šaukštelis)

sviestas (50 g)

miltai (2 šaukštai)

grietinėlė (100 ml)

tarkuoti krienai (0,5 stiklinės)

Gaminimas

:

Jautienos sudėti į šaltą Bauer puodą, įdėti pipirų lauro lapų, įpilti šaukštą acto ir įpilti stiklinę vandens, uždengti ir virti apie 20min. Po to išimti ir įdėti į šaltą vandenį ir palaikyti 2min. Tada nulupti odelę, tada vėl 5min. pavirti tame pačiame sultinyje. Karštą krienų padažą padaryti taip: ištirpdyti sviestą, suberti miltus ir kepti kol miltai pagels, supilti grietinėlę ir sudėti tarkuotus krienus, gerai išmaišyti. Kol sutirštės patroškinti, tik neleisti padažui užvirti. Patiekti su karštomis virtomis bulvėmis, daržovėmis.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)

Komentarai:
(2)


CHAosas: ir lai pats recepto autorius pabando 2 šaukštus Ijei žinoma tai ne lėlės Barbės šaukšati turimi galvoje) miltų pakepinęs svieste, supilti grietinėlę 100 ml (????) ir sudėti tarkuotuos krienus 0,5 stiklinės (????). Ne ir nepradėjus gaminti matosi, kad u kiekių proporcijom gerokai pelenkta ...
2016-11-07 12:33

Ilona: Pirma karta matau,kad liezuvi reikia virti tik 20 min. Tai ka, puspadi teks tampyti? O visa kita atrodo visai skaniai.
2014-09-10 18:38

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas