Jautiena raudonojo vyno padaže

Perskaitytas kartų: 5221

Ingredientai

:

jautiena (1 kg)

maži svogūnai (6 vnt)

sviestas (40 g)

česnakai (1 skiltelė)

lauro lapeliai (1 vnt)

miltai (2 šaukštai)

raudonas vynas (500 ml)

druska

pipirai

čiobreliai

Gaminimas

:

Mėsą 5-6 cm kubeliais. Nulupkite svogūnėlius. Ištirpinkite sviestą ir jame pakepinkite mėsą. svogūnus, česnaką, laurų lapelį, čiobrelius, druską, pipirus ir paskrudinkite 1-2 min. Tada mėsą pabarstykite miltais, visą laiką maišydami į keptuvę supilkite raudonąjį vyną. Mėsa turi būti užlieta vynu. Uždenkite ir kepkite 1,5 val.

Įvertink:
1/5 (balsavo: 1)