Iešmeliai "Kakadu"

Perskaitytas kartų: 3627

Ingredientai

:

kalakuto krūtinėlė (600 g.)

koncervuoti persikai (400 g.)

prieskoniai

alyvuogių aliejus ( 20 ml.)

garnyrui:

salotos

marinuoti agurkėliai arba kornišonai

bulvės

drusas

aliejus

Gaminimas

:

Kalakuto krūtinėlę ir supjaustome smulkesniais gabaliukais. Mėsą paprieskoniuojam. Veriam pakaitom ant išmelių krutinėlę su persikais. apšlakstom alyvuogių aliejumi ir kepame apie 20 min. Bulves supjaustykite stambiomis riekelemis, padruskinkite, apslakstykit aliejumi ir kepkit rkaiteje apie 20 min. turėtu sumikstėti, bet neapskrusti. Tiekiam su salotomis ir kornišonais. Skanaus.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 3)