Iešmeliai "Kakadu"

Perskaitytas kartų: 3802

Ingredientai

:

kalakuto krūtinėlė (600 g.)

koncervuoti persikai (400 g.)

prieskoniai

alyvuogių aliejus ( 20 ml.)

garnyrui:

salotos

marinuoti agurkėliai arba kornišonai

bulvės

drusas

aliejus

Gaminimas

:

Kalakuto krūtinėlę ir persikus supjaustome smulkesniais gabaliukais. Mėsą paprieskoniuojam. Veriam pakaitom ant išmelių krutinėlę su persikais. apšlakstom alyvuogių aliejumi ir kepame orkaitėje apie 20 min. Bulves supjaustykite stambiomis riekelemis, padruskinkite, aliejumi ir kepkit rkaiteje apie 20 min. Bulvės turėtu , bet neapskrusti. Tiekiam su salotomis ir kornišonais. Skanaus.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 3)