Iešmeliai "Kakadu"
Ingredientai
:
kalakuto krūtinėlė (600 g.)
koncervuoti persikai (400 g.)
prieskoniai
alyvuogių aliejus ( 20 ml.)
garnyrui:
salotos
marinuoti agurkėliai arba kornišonai
bulvės
drusas
aliejus
Gaminimas
: Kalakuto krūtinėlę ir persikus supjaustome smulkesniais gabaliukais. Mėsą paprieskoniuojam. Veriam pakaitom ant išmelių krutinėlę su persikais. apšlakstom alyvuogių aliejumi ir kepame orkaitėje apie 20 min. Bulves supjaustykite stambiomis riekelemis, padruskinkite, aliejumi ir kepkit rkaiteje apie 20 min. Bulvės turėtu
, bet neapskrusti. Tiekiam su salotomis ir kornišonais. Skanaus.
|
Receptą atsiuntė:
Nuotraukas atsiuntė:
|
Recepto kategorijos:
Karštieji patiekalai
- Paukštienos patiekalai
|
Šventiniai patiekalai
|
Paukštiena
- Krūtinėlė
|
Vaisiai, uogos
- Persikai
|
Šventiniai patiekalai
|
Vaikiški patiekalai
|
|

Komentarai:
Komentarų dar nėra.