Įdaryti patisonai su kiauliena

Perskaitytas kartų: 9672

Ingredientai

:

ryžiai (100 g.)

saulėgražų aliejus

svogūnas (1 vnt.)

morka (1 vnt.)

kiaulienos išpjova (200 g.)

malta saldžioji paprika (1 šaukštelis)

malta kalendra (0,5 šaukštelio)

druska (šaukštelis)

malti juodieji pipirai (žiupsnelis)

pomidorų pasta (0,5 šaukšto)

patisonai (4 vnt.)

Gaminimas

:

Ryžius išvirti. Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinti nuluptą ir susmulkintą svogūną, tarkuotą morką ir supjaustytą mėsą. Įmaišyti saldžiosios paprikos, kalendros, druskos, pipirų. Mėsai kepti, įmaišyti pomidorų , ryžius ir kaitinti 5 min. Patisonus nuplauti, aštriu peiliu nupjauti viršų, abi dalis išskobti. Į apatinę dalį pridėti įdaro, užvožti „dangteliais“. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min. Skanaus!

Įvertink:
1/5 (balsavo: 1)