Įdaryti patisonai su kiauliena

Perskaitytas kartų: 9471

Ingredientai

:

ryžiai (100 g.)

saulėgražų aliejus

svogūnas (1 vnt.)

morka (1 vnt.)

kiaulienos išpjova (200 g.)

malta saldžioji paprika (1 šaukštelis)

malta kalendra (0,5 šaukštelio)

druska (šaukštelis)

malti juodieji pipirai (žiupsnelis)

pomidorų pasta (0,5 šaukšto)

patisonai (4 vnt.)

Gaminimas

:

Ryžius išvirti. Keptuvėje įkaitintame aliejuje nuluptą ir svogūną, tarkuotą ir supjaustytą mėsą. Įmaišyti saldžiosios paprikos, kalendros, druskos, pipirų. Mėsai baigiant kepti, įmaišyti pomidorų pastą, ryžius ir kaitinti 5 min. Patisonus nuplauti, aštriu peiliu nupjauti viršų, abi dalis išskobti. Į apatinę dalį pridėti įdaro, užvožti „dangteliais“. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min. Skanaus!

Įvertink:
1/5 (balsavo: 1)