Įdaryta lydeka

Perskaitytas kartų: 6251

Ingredientai

:

lydeka (1 vnt.)

ryžiai (0,5 stiklinės)

razinos (sauja)

citrinos sultys (truputiį)

žuvies prieskoniai

druska

citrina

žalumynai

Gaminimas

:

Ryžius pusiau išvirti, sumaišyti su razinomis, pasūdyti, paskaninti prieskoniais. Žuvį nuvalyti, išskrosti, iš visų pusių apšlakstyti citrinos sultimis.Į žuvies vidų prikimšti paruošto įdaro, kraštelius mediniais smeigtukais, kad įdaras nekristų. Paruoštą žuvį talpinti į įkaitusią orkaitę, truputį vandens į indą, kepti, kol žuvis gražiai pagels. Iškepusią žuvį ataušinti,puošti citrinos griežinėliais, žalumynais.

Įvertink:
3/5 (balsavo: 1)