Įdaryta lydeka

Perskaitytas kartų: 6333

Ingredientai

:

lydeka (1 vnt.)

ryžiai (0,5 stiklinės)

razinos (sauja)

citrinos sultys (truputiį)

žuvies prieskoniai

druska

citrina

žalumynai

Gaminimas

:

Ryžius pusiau išvirti, sumaišyti su razinomis, pasūdyti, paskaninti prieskoniais. Žuvį nuvalyti, išskrosti, iš visų pusių apšlakstyti citrinos sultimis.Į vidų prikimšti paruošto , kraštelius persmeigti mediniais smeigtukais, kad įdaras nekristų. Paruoštą žuvį talpinti į įkaitusią orkaitę, įpilti truputį vandens į indą, kepti, kol žuvis gražiai pagels. Iškepusią žuvį ataušinti,puošti citrinos griežinėliais, žalumynais.

Įvertink:
3/5 (balsavo: 1)