Įdaryta karka

Perskaitytas kartų: 6747

Ingredientai

:

kiaulienos karka

malta vištiena ar kita mėsa

morka

kiaušinis

grietinėlė

malti pipirai

mairūnai

raudonėliai

druska

Gaminimas

:

Iš karkos išimti kaulą, mėsą įtrinti prieskoniais ir valandą . Į vištienos ar kitos mėsos malinį įmušti kiaušinį, skaninti druska, ir gerai išmaišyti. Grietinėlę išplakti iki standžių putų ir atsargiai sumaišyti su maliniu. Morką plonomis juostelėmis ar sutarkuoti (nebūtina). Į karkos vidų dėti morkas, mėsos malinį, jei reikia karką surišti siūlu ar dėti į kepimo maišelį. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie valandą. Skanaus!

Įvertink:
1/5 (balsavo: 1)