Hamburgiškai troškinta žuvis

Perskaitytas kartų: 3545

Ingredientai

:

žuvis (600 g)

bulvės (500 g)

prieskoniniai žalumynai sriubai

svogūnai (1 vnt)

kalendros, žuvų prieskoniai, aitriosios paprikos ir kt. (pagal skonį)

riebalai (2 šaukštai)

miltai (2 šaukštai)

druska

pipirai

Gaminimas

:

Prieskoninius žalumynus sriubai ir stambiai supjaustykite, sudėkite į puodą kartu su kitais prieskoniais ir svogūnu, užpilkite trupučiu vandens ir virkite. Paruoškite žuvį: supjaustykite gabalais ir sudėkite į verdantį vandenį. Kai žuvis išverda, kruopščiai išrinkite kaulus. Iš riebalų ir miltų paruoškite baltąjį užpilą (įmaišiau prieskonių, tinkančių padažams bei žuvies patiekalams kalenda, paprika, bei skysto padažo), jį truputį atskieskite žuvies sultiniu, pasūdykite, pabarstykite pipirais. Virtas bulves supjaustykite griežinėliais, ant jų sudėkite žuvį, kurią apipilkite paruoštu padažu, kad jo prisitrauktų. Skanaus!

Įvertink:
4/5 (balsavo: 1)