Hamburgiškai troškinta žuvis

Perskaitytas kartų: 2086

Ingredientai

:

žuvis (600 g)

bulvės (500 g)

prieskoniniai žalumynai sriubai

svogūnai (1 vnt)

kalendros, žuvų prieskoniai, aitriosios paprikos ir kt. (pagal skonį)

riebalai (2 šaukštai)

miltai (2 šaukštai)

druska

pipirai

Gaminimas

:

Prieskoninius žalumynus sriubai nuvalykite ir stambiai supjaustykite, sudėkite į puodą kartu su kitais prieskoniais ir svogūnu, užpilkite trupučiu vandens ir virkite. Paruoškite žuvį: supjaustykite gabalais ir sudėkite į verdantį vandenį. Kai žuvis , kruopščiai išrinkite kaulus. Iš riebalų ir miltų baltąjį užpilą (įmaišiau prieskonių, tinkančių padažams bei žuvies patiekalams – kalenda, aitrioji paprika, bei skysto padažo), jį truputį atskieskite žuvies sultiniu, pasūdykite, pabarstykite pipirais. Virtas bulves supjaustykite griežinėliais, ant jų sudėkite žuvį, kurią apipilkite paruoštu padažu, kad jo prisitrauktų. Skanaus!

Įvertink:
4/5 (balsavo: 1)