Guliašas su pievagrybiais

Perskaitytas kartų: 5623

Ingredientai

:

kiauliena (400 g)

mėsos prieskoniai

Prancūziškos žolelės

svogūnas (1 vnt.)

vištienos sultinys (1 kubelis)

pomidorų padažas (100 ml)

pievagrybiai (200 ml)

morkos (200 g)

paprikos (1 vnt.)

aliejus (kepimui)

Gaminimas

:

Mėsa supjaustoma šiaudeliais ir pabarstoma prieskoniais. Mėsą su šlakeliu aliejaus. Visas daržoves supjaustome norimos formos gabaliukais ir kepiname . Apkeptas daržoves ir mėsą dedame į puodą, ten stiklinę vandens, pomidorų padažą, bei kubelį sultinio. Patroškiname apie 30 minučių, kol daržovės suminkštės. Patiekiame su karštomis bulvėmis. Skanaus :)

Įvertink:
4.3/5 (balsavo: 4)

Komentarai:
(2)


vireja: Džiugu, kad patiko
2010-11-03 12:54

Jurgita: Ačiū už puikią idėją! Vakar išbandytas receptas (tiesa tik be paprikos, nes mes jos nelabai mėgstam) ir puikiai įvertintas mūsų šeimos!
2010-10-29 12:03

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas