Grybais ir ryžiais įdarytas karpis

Perskaitytas kartų: 7217

Ingredientai

:

karpis (1 kg.)

druskos

acto

ryžiai (1/2 stiklinės)

virtų grybų (200 g.)

kietai virtas kiaušinis (1 vnt.)

aliejaus

svogūnas

petražolių lapelių

tarkuoto sūrio

grietinės (200 g.)

Gaminimas

:

Karpį nuskusti, nupjautį , išimti vidurius, neperpjaunant papilvės. Nuplautą žuvį pabarstyti druska, apšlakštyti actu. Ryžius išvirti, sumaišyti su kapotais grybais, kiaušiniu, pakepintu svogūnu, petražolėmis, prieskoniais, gerai . Įdarų prikimštą žuvį dėti į keptuvę ar ugniai atsparų indą, užpilti grietinės, apibarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu, kepti orkaitėje.

Įvertink:
1/5 (balsavo: 1)