Grietinėje troškinti inkstai

Perskaitytas kartų: 4950

Grietinėje troškinti inkstai

Ingredientai

:

inkstai veršio ar kiaulės (0,5 kg)

taukai (2 šaukštai)

miltai (1 šaukštas)

morkos (1 vnt)

petražolės (1 vnt)

svogūnai (1 vnt)

grietinė (0,5 stiklinės)

druska

pipirai

laurų ar krapų lapeliai

sultinys

Gaminimas

:

Paruoštus inkstus supjaustyti nedideliais griežinėliais, pabarstyti druska, pipirais, apvolioti miltuose, apkepinti taukuose, sudėti į . Pridėti smulkiai supjaustytų pakepintų prieskoninių daržovių (morkų, petražolių svogūnų), pipirų, lauro lapelių, įpilti sultinio, grietinės ir uždengus troškinti.Patiekti su bulvėmis ar bulvių koše. Apibarstyti susmulkintais krapų lapeliais.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)