Faršo kamuoliukai su įdaru

Perskaitytas kartų: 4908

Ingredientai

:

kiaulienos faršas (200 g)

jautienos faršas (200 g)

vištienos faršas (200 g)

kiaušiniai (1 vnt.)

česnakas (3 skilteles)

druska

majonezas

svogūnai (2 vnt.)

morkos (1 vnt.)

miltai (sauja)

pipirai

Gaminimas

:

Tris faršus tarpusavyje išmaišyti, paprieskoniuoti, dėti česnaką, kiaušinį ir miltus, dar kartelį išmaišyti. Formuoti rutuliukus, daryti įdubimą. Vidų ištepkite majonezu ir dėkit įdaro (pakepintį svogūnus su morka). sustatyti į aliejumi kepimo indą ir pašauti į orkaitę. Kepti, kol apskrus. Pabaigai dar galima užbarstyti tarkuoto fermentinio sūrio.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)