Farfalle makaronai su jūros gėrybėmis

Perskaitytas kartų: 3181

Ingredientai

:

farfalle makaronai (250 g)

šaldytos ar marinuotos jūros gėrybės (200 g)

svogūno laiškai

Vegeta Natur prieskoniai (pagal skonį)

grietinėlė (150 g)

česnakas (2 skiltelės)

sviestas (kepimui)

Gaminimas

:

Makaronus išverdame kaip nurodyta ant . Keptuvėje ant sviesto pakepiname smulkiai kapotą česnaką, sudedame jūros gėrybes ir prieskonius (specialių neturėjau, tiko Vegeta Natur vištienai, kurie švelnūs, o sudėtyje raudonėlis, rozmarinas, bazilikas, mairūnas ir kt.), apkepame. Supilame grietinėlę, dar minutes pakepame. Dedame makaronus, jūros gėrybes su padažu, užberiame svogūnų laiškų. Galima paskaninti smulkiai tarkuotu permezanu, bet ir be jo labai skanu.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)