Dryžuoti cepelinai

Perskaitytas kartų: 9949

Ingredientai

:

bulvės (18 vnt.)

bulvių krakmolas (400 g)

druska

varškė

faršas

Gaminimas

:

Imame 9 bulves su lupenomis ir jas iš, ataušiname, nulupame. Kitas 9 bulves imame , nuskutame.Visas bulves (ir virtas ir ) sutarkuojame burokine tarka. Viską į indą, beriame krakmolą, druską ir gerai išminkome (sunkti nieko nereikia). Darome cepelinus.Įdarui varškę ar ruošiame kaip visiems cepelinams pagal savo turimą receptūrą. Paruoštus cepelinus į verdantį vandenį ir 20 min.Išvirę cepelinai būna įdomios spalvos,nes žalių bulvių tarkiai lieka įprastos spalvos,o virtos bulvės matosi lyg baltais dryželiais. Svarbiausia, kad labai greitai ir skaniai!!!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)