Daržovių bei mėsos troškinys

Perskaitytas kartų: 1465

Ingredientai

:

Kalakutiena (500 g.)

Morkos (4 vnt.)

Svogūnas (1 vnt.)

Kukurūzai (3 vnt.)

Druska, pipirai

Gaminimas

:

Kalakutiena supjaustyti gabaleliais. Morkos supjaustyti grežineliais. Svogūnus supjaustyti smulkiai. Kukurūzus išvirti ir nupjauti nuo koto. Keptuvėje apkepinti svogūnus, pridėti morkas ir troškinti 7 minutės. Pridėti kalakutieną, apie puses stiklines vandens (galima sultinio, bet mėsą ir taip duos sultinio). Po troškinti 15 minučių. Pridėti kukurūzus, gardinti druska bei pipirais. Ir troškinti dar 20 minučių. Skanu su virtomis - keptomis bulvėmis.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)