Daržovių bei mėsos troškinys

Perskaitytas kartų: 1844

Ingredientai

:

Kalakutiena (500 g.)

Morkos (4 vnt.)

Svogūnas (1 vnt.)

Kukurūzai (3 vnt.)

Druska, pipirai

Gaminimas

:

Kalakutiena supjaustyti gabaleliais. Morkos supjaustyti grežineliais. Svogūnus supjaustyti smulkiai. išvirti ir nupjauti nuo koto. Keptuvėje apkepinti svogūnus, pridėti morkas ir troškinti 7 minutės. Pridėti kalakutieną, supilti apie puses stiklines ( sultinio, bet mėsą ir taip duos sultinio). Po dangčiu troškinti 15 . Pridėti kukurūzus, gardinti druska bei pipirais. Ir troškinti dar 20 . Skanu su virtomis - keptomis bulvėmis.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)