Daržovinė bulvių košė su kepta veršiena ir morkų padažu

Perskaitytas kartų: 4254

Ingredientai

:

veršienos kumpis

druska

prieskoniai

aliejus

košei:

bulvės

morkos

krapai

petražolės

pienas

druska

padažui:

virtos morkos (1 vnt.)

sviestas (1 šaukštas)

miltai (1 šaukštas)

liesas pienas (1 stiklinė)

druska

Gaminimas

:

Veršieną supjaustom gabaliukais, pabarstom prieskoniais, druska ir kepame ant aliejaus.
Bulves nulupam, perpjaunam pusiau ir į puodą virti. Baigiant virti, nupilam visa vandenį, įpilam pieną, už, tada nukeliam nuo ugnies ir sugrūdame. Beriam druskos, dedam smulkiai tarkuotą morką, susmulkintus krapus su petražolėmis ir išmaišome.
Padažui, svieste pakepinam miltus, pilam pieną, dedam tarkuotą virtą morką ir , kol padažas tirštėti. Padažą galima sutrinti blenderiu.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)