Cukinijom ir faršu įdarytos bulvės

Perskaitytas kartų: 3190

Ingredientai

:

didelės bulvės (5 vnt.)

cukinijos riekelės (10 vnt.)

kiaulienos faršas (200 g.)

skonai maltai mėsai (1 šaukštelis)

kiaušinis (1 vnt.)

krakmolas (1 šaukštas)

miltai (1 šaukštas)

bulvių prieskoniai (1 šaukštas.)

Gaminimas

:

Nuluptas ir perpjautas bulves, bei cukinijų ritinėlius išskobti ir apibarstyti bulvių prieskoniais. Į maltą mėsą suberti maltos prieskonius, miltus, krakmolą, įmaišyti kiaušinį. Formuoti kukulius ir dėti ant bulvės, o ant kukulio dar uždėti po tarkuotos bulvės ,,kepurę'.' Šalia, toje pačioje skardoje išsikepti cukinijų žiedus. Į cukinijų žiedus, jau lėkštėje, sudėti keptas bulves, arba juos padėti šalia bulvių ir supilti padažą. Užpilą aš gaminu sutarkuodama po gabaliuką rudeninių daržovių - , moliūgo, cukinijos, patisono, paprikos, saliero, pridėdama prieskonių bei užvirdama su šlakeliu grietinėlės.

Įvertink:
4/5 (balsavo: 1)