Citrusiniai žuvies kebabai

Perskaitytas kartų: 2816

Citrusiniai žuvies kebabai

Ingredientai

:

kubeliais supjaustyta baltos žuvies filė (100 g)

neluptos krevetės (4 vnt)

nedidelis apelsinas (1 vnt)

į keturias dalis supjaustytas konservuoti ananasas (1 žiedas)

gabaliukais supjaustyta nedidelė cukinija (1 vnt)

citrinos sultys (1 šaukštelis)

natūralus jogurtas (65 g)

tarkuota citrinos žievelė (1½ šaukštelio)

susmulkinti krapai (1½ šaukštelio)

virti ryžiai (pateikimui)

citrinos skiltelės (papuošimui)

Gaminimas

:

Suverti ant dviejų iešmelių pakaitomis žuvį, krevetes, vaisius ir daržoves. Dėti po griliu ir kepti 10 minučių arba kol žuvis iškeps. Išmaišyti kartu jogurtą, žievelę ir krapus. Patiekti kebabus ant virtų ryžių su jogurto padažu. Papuošti skiltelėmis.

(Ingredientai vienam asmeniui).

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)