Česnakiniai vištienos suktinukai su traškia plutele

Perskaitytas kartų: 5161

Ingredientai

:

vištienos krūtinėlė (2 vnt.)

rūkyta šoninė (4 riekelės)

šviežiai malti juodieji pipirai

česnakai (3-4 skiltelės)

baltos duonos riekelės (2 vnt.)

sviestas (1 šaukštas)

tarkuotas sūris „Džiugas“ (4 šaukštai)

kiaušiniai (1 vnt.)

Gaminimas

:

Šoninę labai plonai supjaustome ir apkepame keptuvėje (neleisti ). Vištienos krūtinėlę supjaustome, , pabarstome maltais pipirais. Apdedame šonine, per visą ilgį dedame plonai supjaustytus česnako griežinėlius. Susukame ir sutvirtiname smeigtukais. Likusias česnakų skilteles smulkiai supjaustome ir sumetame į keptuvę su svietu, minutę pakepam maišant, suberiam sutrupintą duoną ir kepam maišydami kelias minutes, kol duona taps kieta. Atvėsus tarkuotą sūrį. Išplakame , pamirkome suktinukus, apvoliojame paruoštuose trupiniuose ir dedam į kepimo indą. Kepame įkaitintoje vidutinio karštumo orkaitėje apie 20-30 minučių.

Įvertink:
3/5 (balsavo: 2)

Komentarai:
(1)


tQWloP30Y: Turėjau omenyje ne deledis krevetes, o apskritai bet kokias. Tai būtų maždaug ir visas jų žarnynas, tiesiog jis atrodo kaip vienas siūlas. Paprastas dalykas, kurį turi visi gyviai, ir, kuris paprastai nevalgomas.
2015-06-12 09:04

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas