Cepelinai su spirgučių padažu

Perskaitytas kartų: 4651

Ingredientai

:

žalios bulvės (12 vnt.)

virtos bulvės (4 vnt.)

kiaulienos faršas (200 gr.)

jautienos faršas (200 gr.)

krakmolas (2 šaukštai)

miltai (2 žaukštai)

druska (2 šaukštai)

lauro lapeliai (žiupsnis)

juodieji pipirai (žiupsnelis)

svogūnas (1 vnt.)

mairūnas (žiupsnelis)

Gaminimas

:

Žalias bulves sutarkuoti, nusunkti, bei sumaišyti su virtomis bulvėmis, krakmolu, , mairūnu, bei šaukšteliu druskos. Smulkiai supjaustytą svogūną, šaukštelį druskos, bei po žiupsnelį lauro lapų ir pipirų sumaišyti su mėsa. Galima šaukštelį krakmolo. Iš bulvių tešlos išploti po du blynelius, ant jų dėti mėsos, formuoti cepelinus ir mesti į verdantį vandenį. Aš į puodą dar svogūno, lauro lapo, vitamino C, bei šaukštelį druskos. Virti apie 35 min., valgyti su spirgučiais, arba su spirgučių grietinės padažu.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)