Cepelinai su kepenėlėmis

Perskaitytas kartų: 6182

Ingredientai

:

bulvės (3 kg.)

virtos bulvės (8 vnt.)

virtos kiaulės kepenys (500 g.)

virti kiaulės lašiniai (100 g.)

krakmolas (2 šaukštai)

miltai (2 žaukštai)

druska ( 2 šaukštai)

juodieji pipirai (žiupsnelis)

lauro lapeliai (žiupsnelis)

svogūnas (1 vnt.)

rozmarinai (žiupsnelis)

sviestas (50 g.)

Gaminimas

:

Žalias bulves sutarkuoti, nusunkti, bei sumaišyti su virtomis bulvėmis, krakmolu, bei miltais. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti svieste. Kepenis sumalti su , įberti šaukštelį druskos, bei po žiupsnelį lauro lapų, pipirų, rozmarinų, . Iš bulvių tešlos išploti po du blynelius, ant jų dėti įdaro, formuoti cepelinus ir mesti į verdantį vandenį. Aš į puodą dar įdedu svogūno, lauro lapo, vitamino C, bei šaukštelį druskos. Virti apie 30 min., valgyti su spirgučiais, arba su spirgučių grietinės padažu.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)