Čeburėkai su vištiena

Perskaitytas kartų: 9050

Ingredientai

:

kalakutienos faršas (500 g.)

rūgpienis (0,5 l.)

kepimo milteliai (1 šaukštas)

druska (žiupsnelis)

paukštienos prieskoniai

aliejus (0,5 l.)

svogūnai (1 vnt.)

miltai (700 g.)

kiaušiniai (1 vnt.)

Gaminimas

:

Pamarinuojame faršą su mėsos prieskoniais, druska ir susmulkintu svogūnu. Užpilame šiek tiek karštu vandeniu, kad pasidarytų minkšta masė. Iš rūgpienio, miltų, žiupsnelio druskos ir kepimo miltelių minkome tešlą, iškočiojame ją, su apvalia stikline formuojame skrituliukus. Paimame vieną skrituliuką, iškočiojame, įdedame šaukštelį faršo, kraštus aptepame išplaktu kiaušiniu ir užlenkiame. Ir taip visus padarome, Na ir įkaitintuose riebaluose kol paruduos. Skanaus.
Jei lieka nesuvalgytų čebrėkų, galima įdomiai juos panaudoti kitą dieną: prapjuname vieną kraštą, įdedame riekelę svogūno, , sūrio, mėgstamo padažo ir . :)

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)

Komentarai:
(3)


Evelina: Rimtai a kur cia vistiena? as tai su vistienos kapota krutinele kepu niam niam
2013-08-13 23:52

rrr: Ceburekai su vistiena ,o kur vistiena?
2013-04-10 16:32

Svečias: tai skanumelis
2011-02-18 19:57

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas