Čeburėkai su varškės tešla

Perskaitytas kartų: 25968

Ingredientai

:

varškė (400 g)

kiaušiniai (2 vnt)

miltai (2,5 stiklinės)

druska

įdarui:

malta mėsa (400 g)

supjaustyti svogunai (2 vnt)

šaltas vanduo (0,5 stiklinės)

Gaminimas

:

Varškę sumalame mėsmale, įmušame kiaušinius, suberiame miltus, pasūdome. Viską gerai išminkome. Imame po tešlos, kočiojame ant lentos išteptos aliejumi. Sudedame faršą. šonus gerai apspaudžiame. Verdame įkaitintuose riebaluose, kol pagels. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 6)

Komentarai:
(15)


Svečias:
2014-09-18 10:22

Svečias:
2014-07-19 20:24

Laura: Bandysiu dabar iskepti
2014-07-12 14:04

lapeikusas:
2014-06-16 19:36

skanumas: niam niam labai skanu
2014-03-16 18:14

Angele:: Visiskas niekalas
2014-03-01 19:55

Vladirilovas: mmm kaip skanu Bet zmonai nepatiko ((
2014-02-07 19:57

daiva: sende as pasigaminsiu
2013-09-20 16:25

Skanu: Skanu!
2013-04-08 18:45

Svečias:
2013-03-10 08:57

Svečias:
2013-01-07 15:27

Svečias: nirus
2012-11-08 15:37

Svečias:
2011-04-01 11:22

Svečias: as pandysiu daryti
2011-02-09 17:56

angelica: Aš lygiai pagal tokį patį receptą gaminu, labai skanūs
2010-07-28 19:02

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas