Čeburėkai su varškės tešla

Perskaitytas kartų: 21102

Ingredientai

:

varškė (400 g)

kiaušiniai (2 vnt)

miltai (2,5 stiklinės)

druska

įdarui:

malta mėsa (400 g)

supjaustyti svogunai (2 vnt)

šaltas vanduo (0,5 stiklinės)

Gaminimas

:

Varškę sumalame mėsmale, įmušame kiaušinius, suberiame miltus, pasūdome. gerai išminkome. Imame po gabaliuką tešlos, kočiojame ant lentos išteptos aliejumi. Sudedame faršą. šonus gerai apspaudžiame. Verdame įkaitintuose , kol gražiai pagels. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 6)

Komentarai:
(11)


skanumas: niam niam labai skanu
2014-03-16 18:14

Angele:: Visiskas niekalas
2014-03-01 19:55

Vladirilovas: mmm kaip skanu Bet zmonai nepatiko ((
2014-02-07 19:57

daiva: sende as pasigaminsiu
2013-09-20 16:25

Skanu: Skanu!
2013-04-08 18:45

Svečias:
2013-03-10 08:57

Svečias:
2013-01-07 15:27

Svečias: nirus
2012-11-08 15:37

Svečias:
2011-04-01 11:22

Svečias: as pandysiu daryti
2011-02-09 17:56

angelica: Aš lygiai pagal tokį patį receptą gaminu, labai skanūs
2010-07-28 19:02

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas