Čeburekai su paukštiena

Perskaitytas kartų: 6411

Ingredientai

:

kefyro (0,5 l.)

kiaušinis (1 vnt.)

druska (1 šaukštelis)

cukrus (1 šaukštelis)

soda (0,5 šaukštelio)

aliejaus (1 l.)

miltų (1 kg.)

vištienos faršas (400 g.)

svogūnas (1 vnt.)

grietinė (2 šaukštai)

Gaminimas

:

Svogūną , susmulkinti ir sumaišyti su faršu. Į faršą įdėti 2 šaukštus grietinės ir išmaišyti (faršas nebus toks sausas), Galima pridėti į faršą mėgstamų prieskonių. Kefyrą sumaišyti su soda, , šaukšteliu druskos, cukraus ir miltais. Tešlą išminkyti ir . Padaryti apvalius blynus. Apskritimo šone dėti faršą, blynus užlenkti ir kraštus užspausti šakute. Taip paruošti čeburekus iš visos tešlos. Virti aliejuje kol apskrus ir iškeps.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)