Čeburekai su paukštiena

Perskaitytas kartų: 6352

Ingredientai

:

kefyro (0,5 l.)

kiaušinis (1 vnt.)

druska (1 šaukštelis)

cukrus (1 šaukštelis)

soda (0,5 šaukštelio)

aliejaus (1 l.)

miltų (1 kg.)

vištienos faršas (400 g.)

svogūnas (1 vnt.)

grietinė (2 šaukštai)

Gaminimas

:

Svogūną nulupti, susmulkinti ir sumaišyti su faršu. Į faršą įdėti 2 šaukštus grietinės ir išmaišyti (faršas nebus toks sausas), Galima pridėti į faršą mėgstamų prieskonių. Kefyrą sumaišyti su soda, kiaušiniu, šaukšteliu druskos, cukraus ir miltais. Tešlą išminkyti ir iškočioti. Padaryti apvalius blynus. Apskritimo šone dėti faršą, blynus ir kraštus užspausti . Taip paruošti čeburekus iš visos tešlos. Virti aliejuje kol apskrus ir iškeps.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)