Čeburekai su paukštiena

Perskaitytas kartų: 6277

Ingredientai

:

kefyro (0,5 l.)

kiaušinis (1 vnt.)

druska (1 šaukštelis)

cukrus (1 šaukštelis)

soda (0,5 šaukštelio)

aliejaus (1 l.)

miltų (1 kg.)

vištienos faršas (400 g.)

svogūnas (1 vnt.)

grietinė (2 šaukštai)

Gaminimas

:

Svogūną nulupti, susmulkinti ir su faršu. Į faršą įdėti 2 šaukštus grietinės ir išmaišyti (faršas nebus toks sausas), Galima pridėti į faršą mėgstamų prieskonių. Kefyrą su soda, kiaušiniu, šaukšteliu druskos, cukraus ir miltais. Tešlą išminkyti ir iškočioti. Padaryti apvalius blynus. Apskritimo šone dėti faršą, blynus užlenkti ir užspausti šakute. Taip paruošti čeburekus iš visos tešlos. Virti aliejuje kol apskrus ir iškeps.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)