Čeburekai su paukštiena

Perskaitytas kartų: 6193

Ingredientai

:

kefyro (0,5 l.)

kiaušinis (1 vnt.)

druska (1 šaukštelis)

cukrus (1 šaukštelis)

soda (0,5 šaukštelio)

aliejaus (1 l.)

miltų (1 kg.)

vištienos faršas (400 g.)

svogūnas (1 vnt.)

grietinė (2 šaukštai)

Gaminimas

:

Svogūną nulupti, ir sumaišyti su faršu. Į faršą įdėti 2 šaukštus grietinės ir išmaišyti (faršas nebus toks sausas), Galima pridėti į faršą mėgstamų prieskonių. Kefyrą sumaišyti su soda, kiaušiniu, šaukšteliu druskos, cukraus ir . Tešlą išminkyti ir iškočioti. Padaryti apvalius blynus. Apskritimo šone dėti faršą, blynus užlenkti ir kraštus užspausti šakute. Taip paruošti iš visos tešlos. Virti aliejuje kol apskrus ir iškeps.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)