Čeburekai su paukštiena

Perskaitytas kartų: 6427

Ingredientai

:

kefyro (0,5 l.)

kiaušinis (1 vnt.)

druska (1 šaukštelis)

cukrus (1 šaukštelis)

soda (0,5 šaukštelio)

aliejaus (1 l.)

miltų (1 kg.)

vištienos faršas (400 g.)

svogūnas (1 vnt.)

grietinė (2 šaukštai)

Gaminimas

:

Svogūną , susmulkinti ir sumaišyti su faršu. Į faršą įdėti 2 šaukštus grietinės ir išmaišyti (faršas nebus toks sausas), Galima pridėti į faršą mėgstamų prieskonių. Kefyrą sumaišyti su soda, kiaušiniu, šaukšteliu druskos, cukraus ir miltais. Tešlą ir iškočioti. Padaryti apvalius . Apskritimo šone dėti faršą, užlenkti ir kraštus užspausti šakute. Taip paruošti čeburekus iš visos tešlos. Virti aliejuje kol apskrus ir iškeps.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)