Bulvių valtelės

Perskaitytas kartų: 4374

Ingredientai

:

kiaulienos faršas (300 g)

svogūnas (1 vnt.)

fermentinis sūris (100 g)

bulvės (800 g)

maltos mėsos prieskoniai (žiupsn.)

druska (žiupsn.)

juodieji pipirai (žiupsn.)

Gaminimas

:

Bulves pusiau, išskobiame šaukšteliu. Į faršą įmušam kiaušinį, sudedam smulkiai pjaustytą svogūną, pipirų, druskos pagal skonį ir dedam įdaro į bulvių valteles. Dedame į sviestiniu popieriumi klotą skardą ir kepame orkaitėje apie 50 min, 200 laipsnių karštume. Likus keletui minučių iki kepimo pabaigos užbarstome bulvių viršus tarkuotu sūriu. Štai ir , skanaus.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)