Balandėliai su varške

Perskaitytas kartų: 4056

Ingredientai

:

kopūstai (1 vnt)

varškė (150 g)

kiaušiniai (2 vnt)

ryžiai (1 stiklinė)

raudonieji pipirai (1/2 šaukštelio)

druska

mėtų lapeliai

petražolės

krapai

padažui:

sviestas (2 šaukštai)

miltai (2 šaukštai)

grietinė (5-6 šaukštai)

prieskoniai

druska

Gaminimas

:

Kopūstą apvirti ir išskirstyti lapais. Ryžius išvirti pasūdytame vandenyje, nusunkti ir su varške, įmušti kiaušinius, paskaninti prieskoniais ir žalumynais. Įdarą dėti ant kopūsto lapų, užlankstyti. Sudėti į su ir troškinti, kol kopūstai suminkštės, pabaigoje supilti grietinės padažą. Padažui sviestą pakepinti su miltais, su grietine ir prieskoniais.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)