Balandėliai be mėsos

Perskaitytas kartų: 3902

Balandėliai be mėsos

Ingredientai

:

Savojos kopūstas (1 gūžė)

cukinija (100 g.)

raudonoji paprika (0,5 vnt.)

geltonoji paprika (0,5 vnt.)

svogūnas (1 vnt.)

sojų padažas (15 g.)

ryžiai (0,5 stiklinės)

alyvų aliejus (kepimui)

druska

pipirai

pagardui:

raudonoji paprika (0,5 vnt.)

svogūnas (1 vnt.)

Gaminimas

:

Savojos kopūsto lapus apvirti pasūdytame vandenyje. Ryžius išvirti. Paprikas, cukiniją ir svogūną supjaustyti kubeliais. Apkepinti daržoves. Suberti , prieskonius, supilti sojų padažą ir kepti 5 min. Į lapus dėti paruošto įdaro, suvynioti. Pagardui skirtą papriką supjaustyti mažais kubeliais, svogūną , apkepinti įkaitintame aliejuje, įpilti truputį vandens, pagardinti druska, pipirais ir patroškinti apie 7 min. Padažą sukrėsti į indą, ant viršaus dėti balandėlius ir patiekti. Skanaus!

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)