Baklažanų "laiveliai" su voveraitėmis

Perskaitytas kartų: 3270

Baklažanų

Ingredientai

:

baklažanai (1 vnt)

pomidorai (1 vnt)

fermentinis sūris (100 g)

įdarui:

virti ryžiai (1 stiklinė)

virtos voeraitės (1 stiklinė)

majonezas (3 šaukštai)

kiaušiniai (1 vnt)

krakmolas (1 šaukštelis)

krapai

bazilikai ir petražolės (papuošimui)

Gaminimas

:

Baklažaną nuplauname, perpjauname pusiau, išskobiame vidų ir subadome balanėle. Dubenyje suplakame kiaušinį su majonezu ir krakmolu. Įmaišome ryžius ir voveraites bei susmulkintus krapus. sudedame į baklažanų "laivelius". Viršų papuošiame pomidorų griežinėliais ir fermentiniu sūriu, apibarstome smulkintais žalumynais. Kepame 170-200 laipsnių C temperatūros orkaitėje.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)