Avižinių dribsnių košė su uogomis
Ingredientai
:
vanduo (1 l.)
druska (pagal skonį)
cukrus (pagal skonį)
greito paruošimo avižiniai dribsniai (400 ml.)
šviežios ar šaldytos braškės ar kt. uogos (200 g.)
Gaminimas
:Užvirti vandenį, pasūdyti. Išvirti dribsnius (galima vadovautis ant pakuotės nurodymais). Maišytuvu sutrinti uogas su cukrumi. Didžiąją dalį uogų sumaišyti su kašta koše, likusiomis paduošti patiekalą.
|
Receptą atsiuntė:
Nuotraukas atsiuntė:
|
Recepto kategorijos:
Vaisiai, uogos
- Braškės, žemuogės
|
Kruopos
- Avižos
|
Virimas
|
Karštieji patiekalai
- Košės
|
|

Komentarai:
Komentarų dar nėra.