Avižinė košė su obuoliais

Perskaitytas kartų: 2892

Ingredientai

:

avižiniai dribsniai (1 stiklinė)

obuolių sultys (300 ml.)

pienas (300 ml.)

cukrus (50 g.)

maltas cinamonas (0,5 šaukštelio)

neriebi grietinėlė (70 ml.)

obuoliai (2 vnt.)

druska (žiupsnelis)

Gaminimas

:

Avižinius dribsnius berti į puodą, pilti obuolių sultis, pieną, cukrų. Užkaisti ir nuolat maišant užvirti. Tada sumažinti ugnį ir penkias pavirti. Puodą nukelti nuo ugnies, uždengti ir dar penkias palaikyti. Obuolius nuplauti, nulupti ir supjaustyti plonomis skiltelėmis. Jas berti į karštą košę, gardinti cinamonu, grietinėle. Greitai ir tiekti. Skanaus!

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)