Avienos šašlykas su granatų sultimis

Perskaitytas kartų: 5183

Avienos šašlykas su granatų sultimis

Ingredientai

:

aviena (500-600 g)

granatai (0,5 vnt)

maži svogūnai (3 vnt)

česnako (2 skiltelės)

granatų sultys (200 ml)

garstyčios (1 šaukštelio)

druska

pipirai

Gaminimas

:

Mėsą supjaustykite kubeliais, įtrinkite prieskoniais. Svogūnus supjaustykite žiedeliais, česnako skilteles susmulkinkite ir sumaišykite su mėsa. Mėsą 1-2 val. Po po verkite ant iešmų ir kepkite ant žarijų. Į karščiui atsparų sudėkite keptus šašlykus, svogūnus iš marinato, užpilkite granatų sultimis, statykite ant grotelių ar tiesiog ant žarijų ir troškinkite 10-15 min. Patiekdami užbarstykite granatų grūdeliais.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)