Aštrus moliūgo troškinys

Perskaitytas kartų: 2456

Ingredientai

:

moliūgas (500 g)

kiauliena (500 g)

morkos (3 vnt.)

svogūnas (1 vnt.)

česnakai (3 skiltelės)

aitriosios paprikos (2 vnt.)

raudonelis šviežias (2 valgomieji šaukštai)

druska (2 žiūpsnelių)

pipirai (2 žiūpsnelių)

sultinys (1 l)

Gaminimas

:

Moliūgą nedideliais kubeliais. Morkas nedideliais griežinėliais. Kiauliena irgi nedideliais kubeliais. Svogūną bei česnaką smulkiau. Aitriosios paprikos . Į skardą dėti moliūgus, morkas, svogūnus, česnakus, paprikas. druską, pipirais. Ant viršaus uždėti raudonėlius. Kepti 200 laipsniu orkaitėje apie 30 minučių. Kiaulieną apkepti su nedideliu aliejaus ant labai stiprios ugnies. Į karščiui atsparų indą įdėti visas daržovės, pridėti kiauliena. pipirais, . Įpilti sultinio, kad visi daržoves ir mėsa būtų po sultiniu. Ir dar troškinti 150 laipsniu orkaitėje 20 minučių.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)