Aštrus moliūgo troškinys

Perskaitytas kartų: 1420

Ingredientai

:

moliūgas (500 g)

kiauliena (500 g)

morkos (3 vnt.)

svogūnas (1 vnt.)

česnakai (3 skiltelės)

aitriosios paprikos (2 vnt.)

raudonelis šviežias (2 valgomieji šaukštai)

druska (2 žiūpsnelių)

pipirai (2 žiūpsnelių)

sultinys (1 l)

Gaminimas

:

Moliūgą supjaustyti nedideliais kubeliais. Morkas supjaustyti nedideliais griežinėliais. supjaustyti irgi nedideliais kubeliais. Svogūną bei česnaką supjaustyti smulkiau. Aitriosios supjaustyti. Į skardą dėti moliūgus, morkas, svogūnus, česnakus, paprikas. Pagardinti druską, pipirais. Ant viršaus uždėti raudonėlius. Kepti 200 laipsniu orkaitėje apie 30 minučių. Kiaulieną apkepti su nedideliu kiekiu aliejaus ant labai stiprios ugnies. Į karščiui indą įdėti visas , pridėti kiauliena. Pagardinti pipirais, druska. Įpilti sultinio, kad visi daržoves ir mėsa būtų po sultiniu. Ir dar troškinti 150 laipsniu orkaitėje 20 minučių.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)