Aštrus moliūgo troškinys

Perskaitytas kartų: 1114

Ingredientai

:

moliūgas (500 g)

kiauliena (500 g)

morkos (3 vnt.)

svogūnas (1 vnt.)

česnakai (3 skiltelės)

aitriosios paprikos (2 vnt.)

raudonelis šviežias (2 valgomieji šaukštai)

druska (2 žiūpsnelių)

pipirai (2 žiūpsnelių)

sultinys (1 l)

Gaminimas

:

Moliūgą supjaustyti nedideliais kubeliais. Morkas supjaustyti nedideliais griežinėliais. Kiauliena supjaustyti irgi nedideliais kubeliais. Svogūną bei česnaką supjaustyti smulkiau. Aitriosios paprikos supjaustyti. Į skardą dėti moliūgus, morkas, svogūnus, česnakus, paprikas. Pagardinti druską, pipirais. Ant viršaus uždėti raudonėlius. Kepti 200 laipsniu orkaitėje apie 30 minučių. apkepti su nedideliu kiekiu aliejaus ant labai stiprios ugnies. Į karščiui atsparų indą įdėti visas daržovės, pridėti kiauliena. Pagardinti pipirais, druska. Įpilti sultinio, kad visi daržoves ir mėsa po sultiniu. Ir dar troškinti 150 laipsniu orkaitėje 20 minučių.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)