Apkepti baklažanai ir cukinijos su jogurto padažu

Perskaitytas kartų: 2902

Apkepti baklažanai ir cukinijos su jogurto padažu

Ingredientai

:

baklažanai (400 g)

cukinijos (400 g)

miltai (200 g)

alus (150 g)

alyvuogių aliejus (250 ml)

druska

jogurtas (50 ml)

česnakas (3 skiltelės)

Gaminimas

:

Cukinijas ir supjaustome išilgai plonomis riekelėmis. Pilame palaipsniui 150 g miltus į alų ir maišome skystą tešlą. Įberiame šiek tiek druskos. Likusiuose miltuose apvoliojame ir cukinijas. Kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių ir ant servetėlių nuvarvėti. Jogurtą sumaišome su trintais česnakais ir puse šaukštelio druskos. Daržoves į dubenį ir apliejame padažu.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)