Apkepinti ir virti tefteliai

Perskaitytas kartų: 4773

Ingredientai

:

kiaulienos faršas (1 kg)

svogūnai (2 vnt.)

virti ryžiai (1 pakelis)

kiaušinis (1 vnt.)

miltai (1 sauja)

majonezas (2 valg. šaukštai)

grietinė ( 2 valg. šaukštai)

vanduo (500 ml)

druska

pipirai

vegeta

Gaminimas

:

Faršą paprieskoniuokite, virtus ryžius, įmuškite , su smulkiai supjaustytus svogūnus ir saują miltų. Viską gerai išmaišykite. Formuokite rutuliukus ir apkepinkite aliejuje iš abiejų pusių. Su į puodą. Paruoškite užpilą: į pusę litro vandens po du šaukštus grietinės ir majonezo ir vieną šaukštą miltų. Padažą suplakite , kad gumulėlių. Užpilkite teftelius ir virkite apie 10-15 min. ant nedidelės ugnies.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)