Antiena vyne

Perskaitytas kartų: 3450

Antiena vyne

Ingredientai

:

sausas raudonas vynas (750 ml.)

brendis (4 šaukštai)

svogūnai (4 vnt.)

antiena (1 kg.)

saliero stiebai (2 vnt.)

morkos (3 vnt.)

česnakai (2 skiltelės)

lauro lapai (2 vnt.)

čiobreliai

aliejus ar sviestas (5 šaukštai)

grybai (200 g.)

Gaminimas

:

Dideliame puode išlydykite , supilkite aliejų, sudėkite supjaustytą mėsą ir apie 10 min. apversdami pakepinkite, išimkite ir atidėkite. Į tą patį puodą suberkite ir susmulkintas daržoves, kepkite keletą minučių. Sudėkite į puodą mėsą, apsūdykite, sudėkite prieskonius, supilkite vyną ir brendį. Puodą gerai valandai pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)

Komentarai:
(1)


Svečias: skamba neblogai...kaip is "IKI" zurnalo ........tik va nesuprantu,ar dedant i orkaite reikia uzdengti dangciu ir kazin su kuom valgoma tai.....nei duonos,nei bulviu,nei ryziu.......
2010-10-09 08:07

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas